Salon Anne - Bruids & Schoonheidssalon

Bij Salon Anne staan persoonlijke aandacht, ontspanning en rust centraal. In mijn centraal gelegen schoonheidssalon tussen Harderwijk en Ermelo kun je terecht voor verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen. Van snelle facial tot uitgebreide gezichtsreiniging, peeling en massage.

Ga je trouwen of heb je een speciaal feest? Dan ben je bij Salon Anne in goede handen voor een prachtig bruidskapsel en make-up. Uniek zijn de duo-behandelingen waar je gezellig met z’n tweeën tegelijk kan genieten van bijna elke behandeling. 

Iemand een fijn moment bezorgen, op het gemak stellen en het mooiste uit een ander naar boven halen. Bezigheden waarbij ik volledig in mijn element ben. Het is mijn passie om anderen nog net een beetje mooier te maken dan ze al zijn. Ontzettend gaaf om te zien dat ieder mens uniek en mooi is op zijn/haar eigen manier!

Van jongs af aan ben ik al veel bezig met alles wat te maken heeft met schoonheid en haarstyling. Een eigen salon is daarbij altijd al een droom geweest. Na het behalen van een intensieve particuliere opleiding voor Schoonheidsspecialiste heb ik een aantal jaren ervaring opgedaan in verschillende cosmeticabedrijven. Daarbij heb ik de nodige cursussen gevolgd en heb me, naast de schoonheidsverzorging, steeds meer weten te specialiseren in haarstyling en make-up. In 2009 heb ik van die droom werkelijkheid gemaakt en opende ik de deuren van Salon Anne!

Een bezoekje aan Salon Anne is dé manier om even helemaal te ontspannen, een moment voor jezelf te hebben. De salon is overdag én ‘s avonds geopend, alleen op afspraak.
 
Ik hoop je er graag eens te ontvangen!
Lieve groet, Anne


"Jij bent een topper! Elke keer kijk ik met verbazing toe hoe jij de meest prachtige kapsels en mooie make-up aanbrengt. Mocht je twijfelen: kies voor Anne!"

Tjitske Nijeboer, Ermelo
"Ik ben super blij dat Anne deel heeft uitgemaakt van onze grote dag. Eerst vindt je je droom man, daarna je droom jurk en als daar dan ook nog een droom kapsel en prachtige make-up bij komen, dan ben je er pas echt klaar voor de dag van je dromen!"

Jacolien, Harderwijk
"Anne helped me with my wedding styling and she did an amazing job! Already in the trial session she understood my ideas and she made me feel beautiful in my big day! She was even taking care of me with a later retouch to make sure I looked amazing in every picture. The day of the wedding she was there on time, with a big smile and ready to help me and my crew to get ready for my big day."

Agostina
"Lieve Anne, Bedankt dat je ons weer zo mooi hebt gemaakt! Het is elke keer weer een feestje om bij je te zijn!"

Alette en Irene, Harderwijk
"Optimale ontspanning, professionele behandeling met heerlijke producten, dat is waar Salon Anne voor staat. Anne maakt een mooie vrouw van je met make-up en een prachtig kapsel, een perfecte start op de mooiste dag van je leven. En de day after, een bos met prachtige krullen. Anne, bedankt!"

Evelien Heshusius, Ermelo
"Anne luistert echt naar je wensen en ideeën! Ze vult dit aan met haar eigen ervaringen en het resultaat is fantastisch!"

Inge, Putten
"Lieve Anne, niet alleen ben je een topvrouw die lief en behulpzaam is, maar tegelijkertijd heb je ook veel verstand van zaken, een kennersoog en een luisterend oor voor alle wensen. Je kletst gezellig met iedereen en hebt mijn haar en make-up perfect verzorgd, dank daarvoor! Ik was echt mezelf, maar dan een (heel beetje) mooier!"

Chantal

De behandelingen

 
€ 79,00
*ACTIE* Reset Your Skin
Alle behandelingen